انتشار «دستنامه چگونگی تنظیم چکیده در نشریات ادواری»

در همین خصوص در بخشی از این دستنامه آمده است: با توجه به ساختار نشریات کشور و خصوصا نشریات رتبه دار در ایران و تعریف دو گروه متفاوت از نشریات علمی پژوهشی و علمی ترویجی، به نظر می رسد می توان برای استفاده از هر یک از این دو نوع چکیده نیز با توجه به نوع مقالات منتشره در نشریات سیاست گذاری نمود.
این بدان معناست که با توجه به ساختار و کارکرد، چکیده های تمام نما مناسب مقالات منتشره در نشریات علمی پژوهشی و چکیده های راهنما مناسب مقالات منتشر شده درنشریات علمی ترویجی است.
بر اساس اعلام اداره روابط عمومی و همکاری های علمی بین المللی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST)، «دستنامه چگونگی تنظیم چکیده در نشریات ادواری» در پنج بخش نوع شناسی چکیده ها، چکیده های ساختار یافته قالبی مناسب برای مقالات نشریات ادواری، نحوه تنظیم چکیده ، کلیدواژه های اختصاص یافته به مقالات و جمع بندی تدوین شده است.
در بخش نحوه تنظیم چکیده، مواردی همچون محل چکیده، طول چکیده، سبک نگارش و پدیدآور به عنوان چکیده نویس توضیح داده شده است.
پیوست این دستنامه دربرگیرنده دستورالعمل پیشنهادی تدوین چکیده ساختاریافته برای نشریات فارسی، استاندارد ISO ۲۱۴ در خصوص تدوین چکیده، استاندارد ISO ۵۱۲۲ در خصوص تدوین صفحه حاوی چکیده و استاندارد NISO Z۳۹۱۴ در خصوص تدوین چکیده است.
مطالعه این دستنامه برای محققان فعال در حوزه نگارش مقالات و بصورت ویژه سردبیران و اعضای هیأت تحریریه نشریات راهگشا خواهد بود.
اگه تمایل داشتید ، می تونید کتاب رو از این آدرس مطالعه کنید.( کتاب یکی مونده به آخر لیست)من خودم رفتم و مطالعه ی مختصری کردم اما فایلشو گرفتم که سر فرصت بخونم.